vrijdag, maart 17, 2006

Mediapark (2)

Nou, eens even kijken waar waren we gebleven? Ohja, bij de verslechterde beveiliging van het Mediapark. Ik kan u melden dat het beveiligingshokje bij de ingang, alsmede de slagbomen en de hekken, sinds enkele dagen volledig verdwenen zijn. Er gaat namelijk een rotonde aangelegd worden om ze de toestroom naar het Mediapark wat beter te reguleren. Tot die tijd hebben 'ze' blijkbaar maar de stoplichten op de kruising uitgeschakeld, wat voor fietsers en voetgangers NIET grappig is (automobilisten laten je er namelijk niét voor!).
Maar stel nou dat er iemand is, bijvoorbeeld een wat gezette vrouw van middelbare leeftijd, die een enorme hekel heeft aan een bepaalde tv-persoonlijkheid, bijvoorbeeld een wat gezette blonde talkshowhost, dan wordt het wel erg makkelijk om het Mediapark op te gaan en diegene op te wachten, of zijn auto in puin te slaan.
Ik wil natuurlijk niemand op ideeën brengen (blijf sowieso liever uit de buurt!), maar mocht je iets van plan zijn, vermom je dan niet als pizzakoerier. Die worden namelijk gecheckt. Zelf gezien gisteren, hoe een pizzamohammed van twee beveiligingsmannen de pizzabak achterop z'n brommer moest openen om te bewijzen dat er wel degelijk pizza's inzaten. Jahaa, schijn bedriegt: de beveiliging op het Mediapark is strenger dan ooit!

|