vrijdag, april 14, 2006

Fresia's

Afgelopen weekend zijn ergens meer dan 500 bossen fresia's gestolen. En ik kan u melden: die zijn niet gejat door (fans van) De Zingende Fresia's. Afgelopen zondag was weliswaar het jaarlijkse superfeest van deze smartlappenrockband, maar bossen bloemen heb ik er niet gezien.
Wel een wat magere Elvis-impersonator (duidelijk van voor de hamburgerperiode), een halve zolen fanfare (zonder Adje), een drive-in show die absoluut de strekking van het feest en het publiek niet begreep (jammer), Henk Wijngaard (tijdens zo'n schnabbelshow kom je er altijd weer op genante wijze achter dat de artiest in kwestie echt wel veel hits heeft gehad, en je ze allemaal mee kunt zingen) en euh, nou, de Zingende Fresia's dus. Duh.
Tel daar een stuk of wat gezellige vrienden en vriendinnen bij op, trek daar een aantal mensen dat met hun volle gewicht op je voeten gaat staan vanaf, en je houdt zomaar een heel leuk feest over. Ik heb me weer eens uitstekend vermaakt! En de afterparty's in Arnhem zijn inmiddels legendarisch aan het worden, wát een gezelligheid!


Nooit geweten trouwens dat een luchtgitaargrap zoveel impact kan hebben. ;-)

|