maandag, april 11, 2005

Fresia SuperFeest

Gisteren had in Arnhem weer het jaarlijks terugkerende Fresia SuperFeest plaats. Het feest van 'smartrockband' De Zingende Fresia's waar een optreden van de band zelf altijd geflankeerd wordt door andere gekke acts en een Bekende Nederlandsche artiest.
Gisteren was Imca Marina te gast, en ik heb zelden een dergelijke schnabbelartiest zó vals horen zingen... Typisch gevalletje 'jammer' dus.
Verder heb ik die dag € 6,25 besteed aan broodjes die werkelijk waar niet te vreten waren (ik geloof dat kokhalzen tijdens het eten culinair gezien geen compliment is? ;-) ), had ik bij thuiskomst een gat in m'n nieuwe shirt, en blijkt de WillemEen een leesmap te hebben met uiterst hippe bladen als de Tina en de Libelle...

Maar, was er ook nog iets positiefs te melden?


Ja, duh! Het was beregezellig, en het cd-presentatie-optreden van de Zingende Fresia's was top! Hoogtepunt was zonder twijfel de allerlaatste korte terugkeer van De Zingende, inmiddels zingende af. Hij heeft de band nu voorgoed verlaten (snik), maar deed nog een paar liedjes wildenthousiast mee.

Alle gezellige mensen (op een enkele heen-en-weer-wiegende dronkaard na: iedereen) bedankt voor de gezelligheid, en hopelijk tot een volgende keer! :D

|